…farvel lange lokker.

Jeg har i flere år tænkt og overvejet, men aldrig rigtig turde klippe mit hår SÅ kort.

Jeg har kigget på min favorit side Pinterest.com og fundet inspiration til opsætning af kort hår samt set tonsvis af billeder af kendte og ikke kendte mennesker med kort hår. Ja sågar kigget på min hovedform for at finde ud af, om det ville passe til mig eller ej.

Tænke tænke tænke….

MEN…efter at have sagt til Martina: ”Næste gang jeg vasker hår, så skal vi til frisøren”. Det greb hun meget hurtigt med et svar dagen efter: ”Når vi tager bajaji’en hjem, så lader vi skæbnen afgøre det. Kommer vi forbi en frisør, så skal du klippes”.
Godt så…og jov jov, der var da en frisør eller tre på vej hjemad, so no turning back.

De fleste frisører hernede er ikke vant til vores fine og bløde mzungu hår, derfor så hun lidt skeptisk ud, men ville gerne gøre det, efter jeg fik fortalt, at det kun skulle klippes lige og ikke noget fancy.

Det kostede mig hele kr. 9,00 at gå til frisøren og miste 25-30 cm hår!!
Jeg flottede mig dog og gav hele kr. 15,00.

Resultatet kan ses her:

Gammelt hår, forfra Gammelt hår

Nyt hår

/EB