Efter en tidlig morgenvækning med flyafgang kl. 06.20 fra Aalborg, kan vi efter 14 timers rejsen endelig sige, at vi er landet i Dar es Salaam.

Trods fordomme – og alle de forskellige tanker der har været inden afrejsen – gik ansøgningen og udlevering af Visa og arbejdstilladelse meget smertefrit. Derefter at finde alle seks kufferter, var klap i hænderne og afsted ud af lufthavnen for at finde vores chauffør.

Per’s – vores nye chef – svoger hentede os i lufthavnen og var meget overrasket over alt den bagage, hvorfor vi måtte skifte til en større bil. Der var desværre mørkt med mørkt på, da vi kørte, men DER ER PALMER!! Det har jeg savnet og er tegn på, at vi nu er fremme.

Lå i sengen og tænkte ”her skal du bo de næste 94 dage” og det er nu egentlig ganske fint.

Huset…efter alle de tanker der har været i forbindelse med rejsen og specielt med henblik på, hvad vi kunne forvente at komme ned til, er vi vist alle meget lettede.

Tankerne er fløjet fra små lerhytter, hvor vi selv skulle ud og grave huller, når vi skulle på toilettet, til, at det er en fint fungerende storby, så selvfølgelig skal vi ikke det. OG NEJ, det skal vi ikke. Vi er kommet til et ganske fint hus med værelser til os alle – inddelingen er dog lidt sjov med en seng i – hvad der nok er ”stuen” – men der er et værelse til hver samt to badeværelser og køkken med det nødvendige.

Her er et par billeder af huset samt det værelse, jeg har været heldig at få:

Sikkerheden er i top og vi har privat vagt til huset.

Billede 23-08-15 13.42.13 Billede 23-08-15 13.56.33 Billede 23-08-15 13.56.48 Billede 23-08-15 13.56.52

IMG_1766

Jeg brokker mig på ingen måde over skabspladsen!

IMG_1769

Jeg glæder mig til, at vi skal ud og gå på opdagelse i området og se det hele i 30 graders sol.

/EB