Der er allerede gået en uge og den er sust afsted, trods mange ting ellers går laaaangsomt hernede.

Kenneth – sidste og eneste mand i huset – ankom lørdag aften kl. meget sent og hev os med ud på Mbudya Island om søndagen.

Vi tog en Bajaji ned til hotellerne ved stranden, hvor man kan sejle over til øen. Der gik ikke en båd fra White Sands, da vi kom derned, som ellers var planen. Vi blev derfor sejlet over til øen af en anden afrikaner.

Man ser mange ting på billeder og forestiller sig meget oppe i hovedet, men hold nu k***, hvor var der bare skønt!
Det var virkelig næsten som at se det på billeder. Der var isblåt lækkert vand, der så koldt ud, men var vidunderligt at komme i. Palmer og lækker sandstrand hørte der sågar også til samt tjener med mad og drikke. Det var luksus!

Solen er meget varm hernede og UV indekset er rigtig højt, derfor havde vi allieret os med en masse solcreme i faktor 30 og 50 – bare for ikke at ligne fem krebs, når vi kom tilbage.

Kenneth har været i Tanzania før og sagde, at der normalt er næsten helt vindstille, så det er muligt at snorkle i det klare vand, men det var desværre ikke muligt denne weekend. Der var næsten Vesterhavs-bølger og vandet steg vildt hurtigt. Det lærte vi på den hårde måde, da Martina og jeg var ved at blive skyllet væk af en bølge. Vi fik hurtigt benene på nakken og lagde os længere oppe på stranden.

Vi nød livet på Mbudya i ca. fire timer inden vi vendte næsen hjem igen. Man kan sove på øen, men ønsker man ikke det, sejler bådene omkring kl. 16-17 om eftermiddagen.

Det var med tungen lige i munden, da vi skulle ombord på båden, da der var Vesterhavs-bølger og vi var ret mange mennesker samlet på båden, der går fra land og ud hvor den rigtige båd ligger. Derudover var det med hjertebanken at skulle kravle over på vores speedbåd bagefter.
Jeg var først HELT rolig, da jeg havde fusserne godt plantet på jorden igen.

Trods det, skal vi HELT sikkert derover igen…måske det endda bliver til en weekendtradition og afhængighed, hvem ved 😉

Her er lidt billeder fra Mbudya:

IMG_2223 IMG_2226

IMG_2238 IMG_2231

IMG_2241 IMG_2243

IMG_2256

/EB