Lørdag eftermiddag tog vi fra Nungwi til Stone Town, så vi var tæt på færgen.

Søndag morgen ringede vækkeuret kl. 05.30, da vi blev hentet kl. 06.00 for at køre til Kizimkazi for at svømme med delfiner.

Vi blev hentet på slaget, hvilket vi indtil videre overraskende nok er blevet, hvis vi har aftalt et tidspunkt med afrikanere.

I Kizimkazi fik vi – dem der ikke havde – udleveret snorkeludstyr og derefter gik turen ned til båden, hvor der heldigvis kun var os.

Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg havde forventet af turen, men det var ikke helt, som jeg havde forestillet mig det i hovedet.
Vi sejlede ud på det åbne hav og hold nu op nogle bølger… Heldigvis havde Johanna været så smart at bede om redningsveste – just in case.

Det var ikke fordi, at jeg kun troede, at der ville være os derude, men hold nu op, der var mange både…

Vi fik set en masse delfiner, men hver gang der blev peget i retningen af dem, styrtede 20 både efter dem. Det var lidt kaotisk og sammen med bølgerne skulle jeg bestemt ikke i det vand på nogen måde. På med redningsvesten.

Vores guide på båden råbte flere gange ”jump jump” og uden nogen skræk i livet hoppede Kenneth i vandet! Jeg var sikker på, at vi ikke fik ham hevet op igen, men at han måtte op i en anden båd i stedet.
Heldigvis var der ingen problemer med at få ham op igen.

Det hele stilnede lidt af og bådene blev mere spredte på vandet. Det fik modet mere frem i os tøser og med et ”jump jump” hoppede vi alle i vandet og kan sige, at vi nu har set og svømmet med delfiner.

De var vanvittig hurtige, men vi nåede at få et glimt af dem under vandet og som I kan se også nogle gode billeder.
Vandet var desværre ikke så klart, men heldigvis klart nok til at se dem.

Delfin Delfiner

Bagefter sejlede vi tilbage og fik pandekager med sukker og sultetøj inden turen gik tilbage til Stone Town og færgen til Dar es Salaam.

Det var en fantastisk oplevelse, selvom den ikke helt var som forventet, men skidt…vi har svømmet med delfiner!!

/EB