Vi har været på øen et par gange efterhånden, men nu skulle der ske noget nyt. Sidste gang snakkede vi med en på øen, om der var mulighed for at overnatte og det var der heldigvis.

Takket være en public holiday – Eid Mubarak – tog vi ud på øen onsdag aften til torsdag middag.

Det er muligt at sove på stranden på strandstole eller i telte med senge og myggenet. Vi valgte at sove under den åbne himmel og fik derfor medarbejderne på øen til at lave et bål til os.

Vi havde handlet ind til at bålhygge med øl, vin og selvfølgelig skumfiduser, marie-kiks og nutella. Vi fik sat ”sengene” godt til rette omkring bålet, så vi kunne nyde havudsigten og stjernerne, når det blev mørkt.

Det var en yderst interessant…spændende…anderledes oplevelse, men vildt hyggeligt. Der var tidspunkter på natten, når der blev koldt, kom rotter løbende osv. at man savnede sin egen seng og var klar til at svømme hjem.

I løbet af natten fik vi gæster omkring bålet. Det var af 7-10 fiskere, der løbende kom og fik varmen omkring bådet og lavede lidt forskellig mad, alt efter, hvad de havde fanget.
De sidste tog afsted ved 5-6 tiden om morgenen og dermed havde vi øen for os selv igen…dog vågnede fuglene og gik i vores mad…

Trods en lidt speciel og anderledes nat, var det skønt at vågne op med udsigt til havet og løbe ned af stranden og hoppe i vandet.
Sådan en start på dagen kunne jeg godt bruge hver dag.

Seng Bål

Skumfidus Skumfidus og bål

Bålhygge

Sleepover på øen var bestemt sjovt og hyggeligt at prøve.

/EB