Jeg har siden, vi kom herned snakket om, at jeg så gerne vil ud og køre med Bajaji.

I går var vi blevet trætte – efter blot 3 dage i huset – og besluttede, at det vist var tid til, at vi skulle spise noget lækkert somewhere.

I mandags viste Per (vores chef) os rundt og sagde at hvis vi kunne lide fisk skulle vi spise på restauranten Cape Town Fish Market, der ligger ned til vandet. Dermed skulle vi ENDELIG ud og køre med Bajaji!!

Dem der kan engelsk hernede, er dem, der har gået i skole. Derfor er der rigtig mange, der ikke taler engelsk og det er bl.a. mange af dem, der kører Bajaji, hvorfor vi måtte have fat i Erasto og få ham til at ”bestille” en.

Vi ville have ham til at køre fra arbejdet og hjem, så vi lige kunne skifte tøj og derefter fra hjem til Cape Town Fish Market og så hente os igen, når vi var færdige med at spise. Hernede kan det bedre betale sig, at han venter udenfor til vi har spist og hygget og derefter køre os hjem igen.
Der er allerede mange ting, der ikke er til at forstå. Han stod til vores rådighed i 3,5 time og det kostede 35.000 TZS, hvilket svarer til kr. 110,00. Det er næsten det, det koster fra Gaden og hjem til mig….ufatteligt.

IMG_2157

Cape Town Fish Market er en skøn og lækker fiskerestaurant med alt i fisk man kunne ønske sig også sushi. Jeg nød udsigten og en 3-rettersmenu for 45.500 TZS, hvilket er kr. 136,50 – jeg er sikker på, at jeg får et chok, når jeg om 3 måneder kommer hjem til danske priser igen.

Menuen bestod af følgende:

  • Forret – Sushi
  • Hovedret – Sliders
  • Dessert – Chokolade vulkan

IMG_2164

IMG_2166

IMG_2168

Dette var vores regning…..

Regning

Priserne hernede er generelt helt forskruet. Vi går i supermarkedet og køber pålæg – ved et uheld – til kr. 45,00 og en anden dag spiser vi frokost for kr. 10,50 inkl. Sodavand.

Vi hygger og har det godt.

/EB